Sushimoni kokad pakuvad sushikoolitusi juba ligi kümme aastat ja kokku on neid üle 300. Meie eesmärgiks on, et koolitused oleks meelelahutuslikud ja asjalikud, sest oleme ise Jaapanis elanud, erialana kultuuri/keelt ka ülikoolis õppinud ja üldse suured Jaapani fännid. Proovime olla ka paindlikud, et sobituda täpselt teie ürituse omapäraga.
Toimumiskoht
Sushimon saab koolitusi korraldada nii Tallinnas kui mujal, kliendi poolt valitud ruumides. Osalejate arvu saab lisakokkade abil suurendada ka kuni 50-le.
Koolituse sisu
Koolitus kestab 2-2.5h ja selle vältel pakutakse osalejatele jaapanipärast tervistusjooki ning valmistatakse üheskoos 13tk sushit. Sinna kõrvale huvitavad lood Jaapanist ning oma nime kirjutamine jaapani keeles.
– Tervitusjook ume viljast (ploomi-aprikoosi vahepealne vili)
– Misosupp jaapani lisanditega (kreveti tempura, shiitake seen, wakame vetikas)
– Sushi valmistamine:
philadelphia maki: 5 (värske norra lõhe, kurk, kreemjuust, seesamiseemned)
california uramaki: 5 (lumekrabi, avokaado, kurk, lendkalamari)
nigiri: 1 lõhe, 1 krevett
gunkan: 1 goma wakame vetika
lisandid: marineeritud ingver, sojakaste, wasabi
NB! MENÜÜD SAAB KOHENDADA KA TAIMETOITLASTELE vm ERITOIDULISTELE.
Koolituse tasu
200€ koolituse baastasu + 10€ inimese kohta tooraine eest
Võta ühendust
E-post: maria@sushimon.ee