Koolitused

Sushimoni kokad pakuvad sushikoolitusi juba ligi kümme aastat ja kokku on neid üle 200. Meie eesmärgiks on, et koolitused oleks meelelahutuslikud ja asjalikud, sest oleme ise Jaapanis elanud, erialana kultuuri/keelt ka ülikoolis õppinud ja üldse suured Jaapani fännid. Proovime olla ka paindlikud, et sobituda täpselt teie ürituse omapäraga.

Toimumiskoht

Kuni 17 osaleja puhul saab üritus toimuda meie restorani saalis (Tartu mnt. 47); suuremate gruppide puhul oleks vajalik ruumide rent.

Koolituse sisu

Koolitus kestab 2-2.5h ja selle vältel pakutakse osalejatele jaapanipärast tervistusjooki ning valmistatakse üheskoos 13tk sushit. Sinna kõrvale huvitavad lood Jaapanist ning oma nime kirjutamine jaapani keeles.
– Tervitusjook ume viljast (ploomi-aprikoosi vahepealne vili)
– Misosupp jaapani lisanditega (kreveti tempura, shiitake seen, wakame vetikas)
– Sushi valmistamine:
philadelphia maki: 5 (värske norra lõhe, kurk, kreemjuust, seesamiseemned)
california uramaki: 5 (lumekrabi, avokaado, kurk, lendkalamari)
nigiri: 1 lõhe, 1 krevett
gunkan: 1 goma wakame vetika
lisandid: marineeritud ingver, sojakaste, wasabi

Koolituse tasu

150€ koolituse baastasu + 10€ inimese kohta tooraine eest

Võta ühendust

E-post: koolitused@sushimon.ee
Maria: 5858 7887