
Ülevaade
- Peakokk ja koolitaja, Jaapani köögi ja kultuuri eestkõneleja Eestis.
- 17+ aastat koolituskogemust, üle 450 töötoa/koolituse.
- Tuntud kui lõbus ja selge juhendaja, kellel on palju põnevaid fakte ja lugusid Jaapani igapäeva- ja toidukultuurist.
Haridus ja taust
- Tallinna Ülikool – Lähis-Ida ja Aasia kultuurilugu (Jaapani suund).
- Õpinguaasta Tokyos (Gakushuin) vahetusüliõpilasena.
- Tallinna Teeninduskool – koka eriala.
- Jaapanis käinud 25+ korda, valdavalt gastronoomilistel eesmärkidel; räägib vabalt jaapani keelt.
Töökogemus
- Pidas 10 aastat Jaapani restorani Sushimon (Tallinn, Keskturu trammipeatus).
- Igal suvel korraldab sushimüüki Liival, Muhu saarel.
- Tegutseb privaatkoolituste ja cateringide vallas ning edendab Jaapani kultuuri koostöös mitmete organisatsioonidega.
Koolitused
- Viib läbi praktilisi ja meelelahutuslikke Jaapani toidu töötubasid ettevõtetele ja eragruppidele.
- Fookus: toiduvalmistamistehnikad + sujuv ürituse ülesehitus + kultuurilised taustalood + maitsev toit.
Hariv ja põnev aeg garanteeritud.
Keeled
Koolitused eesti, inglise, soome, vene ja jaapani keeles.
