CATERING

Sushi ja Jaapani teemaline catering on Sushimoni tegevusalaks juba alates 2007a. Lisaks sushile ja teistele jaapani roogadele on meie pädevuses ka jaapani magustoidud, suupisted, karastusjoogid, tee, alkohol, jaapani stiilid dekoratsioonid ja teenindus. Peakokk Maria Lilje tegutseb kokana juba aastast 2007 ja lisaks 10a restoranipidamise kogemusele tegutseb aktiivselt ka cateringide ja koolituste alal.

Soovi korral saate lisaks sushile oma sündmust rikastada ka mitmekesise ja lõbusa Jaapani stiilis programmiga – lisades cateringile ka jaapani rõivastes teenindajad, Jaapani kogemustega jutukad kokad, väiksed lõbusad sõnavõtud Jaapani etiketi vms. teemal, külaliste nimede kirjutamise silme all jaapani keeles, väikse isetegemise koolituste näol või palju muud.

Sushi ja jaapani teemaline catering hõlmab lisaks sushile enda alla selliseid huvitavaid roogasid:
Takoyaki – Jaapani legendaarsed kaheksajalapallid lendlevate pelamiidihelvestega.
Okonomiyaki – Osaka piirkonnast pärit kapsapannkook/pitsa mereandide, peekoni ja väga eriliste kastmete ja katetega.
Korokke – Prantsuse mõjutustega levinud Jaapani kartuli-veiseliha frititud pätsid erilise kastmega.
Kare udon – Inglise meremeeste kaudu Jaapanisse jõudnud India sugemetega mahedamaitseline karri, udon nisunuudlid, blanšeeritud juurviljad kanaga.
Gyoza – absoluutne klientide lemmik! Meie originaalretseptiga käsitsi valmistatud Jaapani käsitööpelmeenid sealiha ja krevettidega eriti hõrgu dip-kastmega.
Katsudon – frititud ja panko paneeringuga sealiha spetsiaalse kastmega.
Yakitori – erinevast kana lihast valmistatud hõrgud vardad.
Oyakodon – “vanema ja lapse” nimeline roog, kus udon nuudlid on magusas sojaleemes koos inari tofutasku jt lisanditega.

Samuti pakume väga maitsvaid jooke Jaapani kohalikelt väiketootjatelt – erinevad saked, umeshud (nn. ploomivein), käsitööõlu.

Meil on pakkuda ka jaapani keraamikat jt serveerimisnõusid, samuti on võimalik riietada end või teenindajaid meie Jaapani rõivastesse.

Lisainformatisoon maria@sushimon.ee või tel. 58587887.

et